2013. március 13., szerda

Novella verseny


Hello emberek!
Mielőtt leszeditek a fejem – hozzáteszem jogosan… - szólok, hogy már gépelem a fejezetet, úgyhogy nemsokára olvashattok – már ha van, aki olvassa még ezt a trolltakonnyal egy minőséges lévő szennyet…


Addig is, hogy ne unatkozzatok XD
J Novellaversenyt hirdetek J


Van három kategória – jelentkezőktől függ, hogy hányat indítok el J


©       Potter Saga: aki erre jelentkezik, az valamelyik kedvenc Harry Potter szereplőjéről írjon, a csavar annyi, hogy olyan főszereplő kell, aki az Epilógusban szerepel, egyszóval a szereplők leszármazottjai (pl. Lily Luna Potter, Albus S. Potter, James S. Potter, Scorpius Malfoy, Teddy Lupin, Fred Weasley, Molly Weasley… ect.  J)              
©      One Direction : Egy 1D dal alapján írt novella, ami valamelyik – vagy az összes – fiú szemszögét tartalmazza J
A dalok:  Gotta Be You, I Want, I Would, Another World, Rock Me,  They don’t know about Us, One Way Or Another
©      Egy kép és hozzá ezer sor:  Itt egy képet kell beraknod a novella elejére –pl, egy filmből egy jelenet, egy sztár(JB, Taylor, Ed…ect)egy tájkép, egy szerelmespár… akármi, ami nem 1D és HP :D

A novellák minimum 4 maximum 25 oldalasak lehetnek –tudom, hogy tud ennyit írni :D

A verseny indul 2013-03-13-án 1800-kor
A
vége pedig 2013-03-25 0350
Aki szeretne jelentkezni, az folyamatosan küldheti a jelentkezést 2013-03-17 2030 –ig lehet elküldeni (vagyis eddigre írja le ide komiba az a nevét, aki szeretne nevezni :P)


Jelentkezés:
Komiba kérem
Blogcímet írjatok, minimum 1-et
írjátok le, hogy melyik kategóriába szeretnétek jelentkezni

A nyeremények:
-> 1. helyezés: Beleszólhat ebbe, vagy a másik történetembe egy fejezet erejéig – ha szeretné, Ő írhatja meg, ha nem, akkor adhat ötleteket – elolvasom a blogját, írok róla egy ŐSZINTE kritikát, kirakom a blogot reklámozni.
-> Mondhat 10 mondatot vagy szót, ami benne lesz a következő vagy az az utáni fejezetben –kategóriától függően ebbe, vagy a másik blogomban. Kritikát kap a blogjáról. Kiteszem hirdetni a blogot.
-> Kap egy kritikát a blogjáról, és lehet egy kérdése a történetek folytatásával kapcsolatban – mi lesz benne, ki kivel lesz… ect.


©A helyezések kategóriánként vannak – tehát lehet több első helyezett is – de csak akkor nyitok meg egy kategóriát, ha minimum 2, inkább 3 jelentkező van rá. Erről többet lehet majd tudni 15.-én este kilenc felé – addigra remélhetőleg  mindenki aki szeretne jelentkezik.
©A novellákat e-mailban kérem(adri810@citromail.hu), vagy Facebook-on word dokumentumként csatolva. J

Ha van valami, akkor azt még jelezni fogom J













7 megjegyzés:

  1. Mindenképp, még nem tom, melyik kategóriában, 15.-ig eldöntöm (remélhetőleg) Lehet több kategóriában is indulni? Mondjuk mindháromban? Amúgy miért pont 3.50 a határidő?

    Nessie

    Ui: lehet, hogy túl közeli a határidő, nem biztos, h lesz elég jelentkező.

    VálaszTörlés
  2. Szia :D
    1, Legyen, indulhattk több kategóriában is :D
    A nevezési határidő után is lehet küldeni, de nem érdemes, mert akkor már nem lesz túl sok idő -egyépként kíváncsi voltam h a rendszereseimből hányan veszik észre... - megírni. És azért 3:50 a határidő, mert ismerek olyat, aki éjjel küldi el :D meg éjjel ír :D
    Na pusz, várom a vovellákat

    VálaszTörlés
  3. Na, csak eldöntöttem! (Kapok Nobel-díjat?) 1D és HP, bár úgy látom, nem lesz szoros a verseny... :-( Nem baj, az ember(?) szeret írni, úgyhogy küldöm (majd vmikor... XD)!
    Pusz: Ness

    VálaszTörlés
  4. Egy kép és hozzá ezer sor szeretnék jeletkezni :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Perszeee XD mondjuk már meg is kaptam de perszee :D

      Törlés